Dagbesteding Het Anker in De Steenplaat (Feijenoord) geopend

Vanmorgen (6 november) werd onder grote belangstelling in Humanitas de Steenplaat de kersverse, nieuwe dagbesteding Het Anker geopend. Nadat de vaste medewerkers van de dagbesteding, Niermala en Nel, het bord met de naam hadden onthuld werd de officiële opening verricht door Humanitas directeur Liselotte van Bokhoven, bijgestaan door de eerste bezoekers en klant, mevrouw Moonen. Complimenten aan coördinator Sevda Bagiran en manager Helma Janssen en alle vrijwilligers en medewerkers voor een druk bezochte en zeer geslaagde opening. De mensen konden niet alleen genieten van alle gezelligheid maar ook van de zeer smaakvolle Antilliaanse hapjes. Zo werd de opening een echt feest voor alle aanwezigen.


Directeur Liselotte van Bokhoven en eerste dagbesteding bezoeker mevrouw Moonen knippen het lint door.

Op de andere foto de vaste medewerkers van de dagbesteding: Niermala en Nel.