Hulpverleners van sekswerkers merken invloed op eigen seksleven

De afstudeerscriptie van Humanitas collega Anke van den Dries van het Expertisecentrum seksualiteit, sekswerk en mensenhandel, is genomineerd voor de Movisie Scriptieprijs 2017 en voor de Hogeschool van Amsterdam Research Awards. Haar scriptie werd samen met 4 andere scripties geselecteerd uit 34 inzendingen op basis van criteria als: bijdrage aan innovatie/effectiviteit, relevantie voor het sociale domein, praktijkgerichtheid, kwaliteit van het onderzoek en leesbaarheid. Een vakjury zal op 7 december een winnaar kiezen.

De site en filmpje van de Hva naar aanleiding van haar nominatie vindt u hier : http://www.hva.nl/onderzoek/actueel/research-awards/staying-strong-and-sexy/staying-strong-and-sexy.html

Zie hier het interview dat Dagblad Parool met Anke hield n.a.v. haar onderzoek.