Een pluim voor de Humanitas Academie

Vorige week werd stafmedewerker William Gomes van de Humanitas Academie ‘overvallen’ door een adviseur van SBB* met het bericht dat stichting Humanitas een pluimt krijgt voor het begeleiden van MBO-studenten in de beroepspraktijk.

Door studenten te helpen opleiden levert Humanitas een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.
Van harte gefeliciteerd Monique, Jolanda, Kevin, Angela, Carin, Heidi, Mariska, Anjo, Christele, Riza, Ike, Brenda, Esther, Martina en Gavin!

Op de foto enkele van de opleiders: Carin, Ike, Brenda, Esther en Martina.

*) SBB: Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven: de organisatie die de erkenning en ondersteuning van leerbedrijven zoals Humanitas heeft toegewezen gekregen. Humanitas is behalve een instelling voor zorg, welzijn en dienstverlening ook een erkend leerbedrijf tenslotte.