Geslaagde Iftar bij Humanitas Bergweg

De Iftar vrijdagavond 8 juni in Humanitas Bergweg was zeer geslaagd! De maaltijd, bestemd voor bewoners, medewerkers en samenwerkingspartners van Humanitas, werd geopend door bestuursvoorzitter van Humanitas, Gijsbert van Herk, gevolgd door Imam Azzedine Karrat, die uitleg gaf over de Ramadan.

Aansluitend was er prachtige muziek en dans en een humorvolle cabaretvoorstelling door Stichting Regenboog.
Om 22.04 uur zorgde de Imam voor de prachtige Adhan (Oproep tot het gebed, maar in dit geval ook de oproep om het vasten te verbreken).
Samen hebben wij kunnen genieten van de heerlijke hapjes en maaltijden en niet te vergeten heerlijke Marokkaanse en Turkse thee, met daarbij een theeshow en heerlijke Baklava aan het eind.

Humanitas heeft bedacht om dit jaarlijks terug te laten komen, steeds georganiseerd door een andere partij. Zo droeg Gijsbert het ‘stokje’ in de vorm van een heerlijke Baklava over aan de bestuurder van SOL, mevrouw Btisame Boudhan (zie foto).

Allen die dit mogelijk hebben gemaakt… hartelijk bedankt!