Kennismaken met Humanitas

Maandag 3 september start de eerste groep van 15 studenten met de opleiding Dienstverlening niveau 2, volgens de Praktijkroute. Het betreft een samenwerking met het Albeda College, die de docenten levert voor de theoretische lessen. De docenten bieden ook ondersteuning bij de begeleiding van de studenten.

In totaal zullen 45 studenten dit nieuwe studiejaar bij Humanitas aan deze opleiding beginnen.

De studenten zullen de komende tijd 4 dagen per week komen werken en leren op de locaties Humanitas Akropolis en Zilverlinde. De studenten worden breed opgeleid, in het profiel Helpende zorg & welzijn, Sport & Recreatie en facilitaire dienst. De deelnemende organisaties zijn behalve Humanitas, Laurens, Facilicom, Welzijn E25 en Excelsior4all. Bij Humanitas leren de studenten de werkzaamheden van Gastvrouw, Huishoudelijke ondersteuning, Facilitaire Dienst en Helpende Zorg en Welzijn.

Zie het filmpje voor de kennismaking afgelopen woensdag met Humanitas.