VAR Netwerkdag 2018 – “Samen bouwen aan ons beroep”

Morgen, vrijdag 23 november 2018, is Humanitas bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk spreker op de VAR Netwerkdag 2018 in het UMC in Utrecht.

In het verpleegkundig en verzorgend beroep spelen vele toekomstbepalende thema’s. Als leiders in het vak zijn de professionele adviesraden belangrijke kartrekkers in het (v)erkennen, bespreekbaar maken en beïnvloeden van de toekomst van het beroep. De VAR Netwerkdag 2018 neemt je mee door de verschillende onderwerpen en daagt deelnemers (en sprekers) uit om de eigen rol te (v)erkennen in het samen bouwen aan de toekomst van het beroep. Samen bouwen aan ons beroep; de VAR (v)erkent de vooruitzichten!

Agenda en aanmelden: https://www.venvn.nl/Agenda/ID/2706855/VAR-Netwerkdag-2018–Samen-bouwen-aan-ons-beroep