Humanitas ontvangt Skills2Perform Award voor kwaliteitsverbetering zorg

Humanitas is trots op de jaarlijkse Award die het ontving van SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland. De award werd voor de derde keer uitgereikt en werd eerder toegekend aan de belastingdienst en AO provincies. Humanitas ontving de prijs vanwege de enorme kwaliteitsverbetering in de zorg die de afgelopen jaren werd gerealiseerd. Humanitas zette niet alleen in op het op peil houden van de kennis en kunde van haar personeel maar met name ook op het borgen van die onontbeerlijke kennis. De uitgebreide opleidingsfaciliteiten en mogelijkheden van het eigen opleidingsinstituut, de Humanitas Academie, zijn voor Humanitas ook een van de instrumenten om nieuw en bestaand personeel aan zich te binden en verloop zoveel als mogelijk te beperken.

Hieronder treft u een link naar het persbericht aan dat opleider SkillsTown over de uitreiking van de Award beschikbaar heeft gesteld.
https://www.skillstown.com/humanitas-ontvangt-skills2perform-award-voor-kwaliteitsverbetering-zorg/