Nieuwe banen

Sinds januari 2018 is Humanitas verantwoordelijk voor het welzijnswerk in het gebied Feijenoord. Werkgelegenheid vormt een belangrijk onderdeel van deze opdracht. Om meer te kunnen doen voor werkzoekenden in het gebied is Nieuwe Banen opgezet.

Nieuwe Banen is een bemiddelingsbureau voor alle werkzoekenden van het gebied Feijenoord. Voor iedereen die een stap wil zetten op het gebied van werk, stage, bijbaan of volledige baan. Werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor advies op het gebied van CV en solliciteren. Of sparren over mogelijkheden en opties. Iedereen die hier belangstelling voor heeft is welkom.

Onze werkgevers vinden we lokaal in het gebied, maar ook in de overige gebieden in Rotterdam en mogelijk ook daarbuiten. Geheel afhankelijk van wat bij degene die werk zoekt past.

Voor meer informatie: kijk op de website www.nieuwebanen.nu