Ruim 1600 leerlingen op de banenmarkt op Rotterdam Zuid

29 en 30 januari bezochten zo’n 1600 leerlingen het evenement ‘ Gaan voor een baan’ in Ahoy. Tijdens deze tweedaagse banenmarkt maken jongeren kennis met de sectoren food, zorg, bouw en de techniek. Leerlingen die kiezen voor een opleiding in een van deze sectoren krijgen de garantie op een baan. Deze baangarantie is e zogenaamde ‘ AanDeBakgarantie’ van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ).
Ook Humanitas was aanwezig om de leerlingen van praktische informatie te voorzien.

Zie de video:

Metselen, sleutelen en bloedprikken bij banenmarkt in Ahoy

Een garantie op een baan als je aan je opleiding begint: het klinkt tegenwoordig te mooi om waar te zijn. Toch maken de 1600 leerlingen die dinsdag en woensdag het ‘Gaan voor een Baan’-evenement in Ahoy bezoeken, een goede kans op zo’n garantie.