„Gratis zwemmen in Feijenoord is gouden formule”

Sinds januari dit jaar biedt welzijns- en zorgstichting Humanitas kinderen in de Rotterdamse wijk Feijenoord gratis zwemles aan. Toch niet helemaal gratis: hun ouders moeten iets ervoor terugdoen in de wijk. Gijsbert van Herk (49) is bestuursvoorzitter van Humanitas Rotterdam.

Lees verder in het RD van 7 februari jl.: „Gratis zwemmen in Feijenoord is gouden formule”

„Gratis zwemmen in Feijenoord is gouden formule”

Hoe krijg je een stadswijk met 100.000 inwoners uit 160 culturen, met problemen als werkloosheid, armoede, schulden, spaarzame onderlinge contacten en nauwelijks sportende kinderen in beweging? De oplossing: bied gratis zwemmen aan. Sinds januari dit jaar biedt welzijns- en zorgstichting Humanitas kinderen in de Rotterdamse wijk Feijenoord gratis zwemles aan.