Rotterdammers zorgen voor elkaar: Help mee zoveel mogelijk mensen te bereiken

Zie hier recente activiteiten vanuit de campagne ‘Rotterdammers zorgen voor elkaar’: www.derotterdamsezorg.nl van de Rotterdamse Zorg om meer mensen in onze regio te bewegen in de zorg te gaan werken. Help jij ons ook mee om het verschil te maken en in een hogere versnelling te geraken door het delen van de berichten?

Kijk ook op de site www.derotterdamsezorg.nl of ga rechtstreeks naar de website www.werkenbijhumanitas.nl

Of deel deze link met je netwerk:

Weer de zorg in – Rotterdammers Zorgen Voor Elkaar

weerdezorgin, DOEN, JA TOCH! Heb je interesse om weer aan de slag te gaan in de zorg? En heb je een diploma als verzorgende IG, Verzorgende D, Z- verpleegkundige, MDGO VP/VZ, bejaardenverzorgende of ziekenverzorgende? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij helpen je graag om weer aan de slag te gaan in de zorg.