Open Keuken in Vreewijk is open!

In Huis van de Wijk De Brink kan je al langer terecht voor lekker en gezond eten. Op de mooie dinsdag- en donderdagavonden gezellig aanschuiven voor een smakelijke warme maaltijd. Op woensdagmiddagen voor een goede lunch.

 

We hebben leuk nieuws! Het restaurant heeft een opknapbeurt gehad, de tafels een likje verf en daarnaast zijn er nieuwe schorten en sloven voor alle keukenpersoneel aangeschaft. Wij zijn er dus helemaal klaar voor! Ook hebben we er samen voor gekozen om onder een nieuwe naam verder te gaan. Want bij een nieuw jasje hoort ook een mooie naam. Ben je er klaar voor? Vanaf vandaag serveren we onze maaltijden en lunch onder de naam “Open Keuken De Brink”.

 

Lees er alles over op: https://www.magievanfeijenoord.nl/vreewijk/nieuws/open-keuken-vreewijk