Een toekomstbestendig Carnisse realiseren

Een toekomstbestendig Carnisse realiseren. Een wijk die sociaal is, duurzaam is, groener is en beter verbonden met de omliggende wijken en groengebieden‘ is een van de ambities die tijdens het werkbezoek van Who Cares aan Rotterdam werd uitgesproken. Gijsbert van Herk, voorzitter van de Raad van Bestuur van Humanitas en een van de initiatiefnemers van de ontwerpprijsvraag “hulpverlening en (verpleeg)zorg van de toekomst ‘Who Cares’: “Wij sluiten graag aan bij de ontwikkeling van Carnisse. Om het verpleeghuis en de zorg in de wijk op te nemen in het plan en daarbij niet binnen 8 tot 12 jaar maar het sneller realiseren”.

Lees hier het bericht naar aanleiding van het werkbezoek en al haar invalshoeken van deze gebiedsontwikkeling en ook plannen van de gemeente zoals ‘de ouderhubs’.

https://prijsvraagwhocares.nl/practice/community+of+practice/werkbezoek_rotterdam/