Humanitas-idee ‘implementeren van een interactief kwaliteitsmanagementsysteem’ maakt kans op 10.000 euro

Humanitas heeft in samenwerking met een startup gewerkt aan het ontwikkelen van een interactieve kwaliteitsmanagement applicatie. Met de applicatie beoogt Humanitas gebruiksvriendelijkheid, een vereenvoudiging van het huidige systeem, efficiency en minder administratieve lasten voor alle medewerkers.

Tot en met maandag 20 januari kun je nog stemmen op het beste idee bij ‘Word verN!EUWert’ van DeRotterdamseZorg. De 15 ideeën met de meeste stemmen pitchen hun idee voor de jury op woensdag 29 januari. De vijf beste ideeën worden door de jury gekozen en beloond met 10.000,- om hun initiatief te realiseren. Het Humanitas-idee dingt mee en jij kunt helpen de kansen te vergroten.

Lees meer en stem op:

https://wordvernieuwert.nl/idee/het-implementeren-van-een-interactieve-kwaliteitsmanagementsysteem/