Humanistisch Café donderdag 30 januari 2020

SPIOR, wat is dat? Wat doet SPIOR?

Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond, SPIOR dus, bestaat inmiddels al ruim dertig jaar.
SPIOR heeft in die periode een belangrijke rol gespeeld in Rotterdam oa in de samenwerking met het Humanistische VormingsOnderwijs maar…

Wat weten wij van SPIOR?

Mohammed Bouimj
We hebben de directeur, Mohammed Bouimj, bereid gevonden om ons te komen vertellen over het werk van deze stichting en haar rol in Rotterdam. Mohammed Bouimj vindt het belangrijk om verbanden te leggen tussen moslims en de rest van de samenleving.
Daarbij wil hij radicalisering tegengaan door jongeren een op maat gesneden cursus mét een baan aan te bieden.
Hij zal iets vertellen over de geschiedenis van SPIOR en over waar SPIOR zich nu mee bezig houdt.

Verder hopen we van hem te horen hoe het is om moslim te zijn in Rotterdam.
Misschien is dit ook de uitgelezen gelegenheid om eindelijk eens vragen te stellen over zaken die ieder van ons altijd al wilde weten, maar waar nooit gelegenheid of moed voor was.

Kortom, het zal weer een gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten, nieuwe dingen te horen, met elkaar te spreken, en wat wijzer te worden!

Humanistisch Café!
Het Humanistisch Café is een praatcafé voor iedereen!
Rondom een thema wordt zowel in een gestructureerde vorm als informeel met elkaar gepraat.

Kosten?
Nog steeds € 9,00

Daarvoor krijg je:

• ​een maaltijd
  • een drankje
  • een kop koffie of thee

& een inspirerende avond.

Waar?
Humanitas Bergweg
Bergwegplantsoen 10
3037 SK ROTTERDAM

We gaan door
Heb je zin om mee te organiseren?​ Spreek ons aan op de café avond.
of mail naar sgardien@planet.nl

aanmelden niet nodig!