Waarmee kan ik u helpen?

Thuisadministratie

Home Humanitas Thuisadministratie heeft een deskundig team van vrijwilligers die cliënten ondersteuning bieden bij het op orde krijgen van de financiën. De ondersteuning is afhankelijk van de vraag en kan gericht zijn op:

• helpen bij het ordenen van de administratie
  • het zodanig inrichten van de financiële administratie dat de cliënt weer overzicht en inzicht heeft
  • budgetcoaching
  • het in kaart brengen van de schulden
  • het toeleiden van de cliënten naar schuldhulpverlening
  • toeleiden naar professionele financiële dienstverlening; inkomensbeheer of bewindvoering

Voor alle Wmo-indicaties m.b.t. ondersteuning bij de financiën kan Thuisadministratie worden ingeschakeld. Een Wmo-indicatie kan worden aangevraagd via de Vraagwijzer in de wijk.
De cliënten van de Pieter de Hoochweg kunnen voor hulp bij de financiën worden aangemeld.

Voor aanmelden of meer informatie s.v.p. contact opnemen met Thuisadministratie.
E-mail: thuisadministratie@stichtinghumanitas.nl
Telefoon: 06-12 513 187