De Evenaar

Informatie

prezo_web_goud

Ja! Ik verblijf graag in de Evenaar
De Evenaar is een voormalig verzorgingshuis in de wijk Oosterflank. Humanitas biedt nu in de Evenaar hoofdzakelijk zorg aan mensen die kortdurend opgenomen moeten worden, ter overbrugging, bijvoorbeeld na een operatie of om aan te sterken. De afdeling waar deze zorg geboden wordt, bevindt zich op de tweede verdieping. Onze medewerkers staan er dag en nacht voor u klaar. Zij doen alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Comfortabel en gezellig
In de ruime tuin lekker van het zonnetje genieten, misschien even naar de kapper. Biljarten of deelnemen aan activiteiten. Met uw medebewoners of met mensen uit de wijk. En wilt u erop uit? In de omliggende woonwijk is veel groen; een prima omgeving om lekker te wandelen. Ook het openbaar vervoer is op loopafstand. Zo bent u in een mum van tijd waar u wilt zijn, én ontvangt u makkelijk bezoek.

Met alle zorg die u nodig heeft en faciliteiten
Natuurlijk kunt u bij de Evenaar rekenen op alle zorg die u nodig heeft. Zo krijgt u van ons bijvoorbeeld een halshanger bedoeld om alarm te maken, wanneer u hulp nodig heeft. Een veilig en vertrouwd gevoel.

Zorg in overleg met u
U en uw familie weten zelf het beste welke zorg u nodig heeft. De klantadviseur van de Evenaar denkt graag met u mee over wat voor u in úw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Wat kunt u nog zelf, of samen met de mensen die bij u horen? En hoe kan Humanitas uw leven prettiger maken? Zo krijgt u precies de zorg en ondersteuning, die bij u past.

Past de Evenaar bij u?
U kunt wonen in De Evenaar met een indicatie voor zorgprofiel 4 op basis van de Wet Langdurige Zorg (Wlz). U vraagt de indicatie aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).
Vaak betaalt u wel een eigen bijdrage. Heeft u vragen over de indicatie of de kosten? Of heeft u hulp nodig bij de aanvraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.
Is er tijdelijk zorg nodig, dan is kortdurend verblijf in de Evenaar mogelijk op basis van een indicatie Eerste Lijns Verblijf (ELV). Dit wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) en kan aangevraagd worden door uw huisarts of specialist Kom gerust eens langs!

Wilt u zelf ervaren of u zich in de Evenaar thuis voelt? Kom gerust eens langs, alleen of samen met uw familie. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Bel voor een afspraak met onze klantenservice, via 010 271 38 00 of mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Bezoekadres: Vaasahof 75, 3067 DX Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Er zijn momenteel geen downloads.

Afbeeldingen

loc_evenaar

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links