IJsselburgh

Informatie

 

Sinds 2005 behoort IJsselburgh tot de stichting Humanitas, nadat de stichting het gebouw overnam van Woonbron IJsselmonde. IJsselburgh is een complex servicewoningen, waar u zelfstandig kunt wonen in een veilige omgeving, eventueel met de aanvullende zorg en hulp die u nodig heeft. De woningen kunnen zodanig worden ingericht dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht aard en omvang van de hulpvraag. Hierdoor is het niet meer nodig om te verhuizen als blijkt dat u op een gegeven moment meer zorg nodig heeft. De vestiging is gelegen in de wijk Beverwaard en ligt op loopafstand van het gelijknamige winkelcentrum. Het is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, de tram stopt voor de deur. IJsselburgh telt 200 woningen en er is een prachtige, grote, afgesloten binnentuin. Ongeveer een derde van de woningen wordt verhuurd aan ouderen met een hogere zorgbehoefte, de overige woningen zijn beschikbaar voor senioren die geen of weinig hulp nodig hebben. IJsselburgh heeft tal van voorzieningen die de zelfstandigheid ondersteunen. Zo is er een recreatiecommissie die vaste activiteiten organiseert, zoals bingo, kaarten, biljarten of avonden met levende muziek. Ook bent u altijd van harte welkom in het Humanitasrestaurant ‘De Blaffende Bever’.

Zorg en dienstenaanbod
In IJsselburgh is gedurende de hele dag een professioneel zorgteam aanwezig. Dit team, bestaande uit gediplomeerde verzorgenden, medewerkers verzorging en gastvrouwen zorgt ervoor dat alle bewoners de benodigde zorg en hulp kunnen ontvangen op een professionele en gestructureerde manier. Ook ’s nachts is er altijd een medewerker verzorging aanwezig, om hulp te kunnen bieden bij eventuele noodgevallen.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Bezoekadres: Schinnenbaan 130, 3077 JJ Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Er zijn nog geen bestanden toegevoegd aan deze locatiepagina.

Afbeeldingen

loc_ijsselburgh

 

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.