Residentie IJsselzicht

Informatie

 

Exclusief en luxueus wonen aan de rivier in Capelle aan den IJssel. Wie kiest voor een seniorenresidentie wil comfortabel, gezellig en ‘onder elkaar’ wonen, vooral zelfstandig blijven en zich veilig voelen achter de eigen voordeur. Het prachtig gelegen IJsselzicht is zo’n stijlvolle woonomgeving voor 55-plussers, met volop privacy, en indien gewenst kunt u gebruik maken van diverse services. Prachtig gelegen in het vele groen van de wijk Oostgaarde nabij het Hitlandbos in Capelle aan den IJssel. Winkelcentra, culturele -en recreatieve voorzieningen bevinden zich in de nabijheid. U kunt naar het theater, een dubbel spelen op een van de tennisbanen en ook liefhebbers van de golfsport vinden hun draai in Capelle aan den IJssel. In de royale twee- en drie-kamerappartementen van IJsselzicht woont u geheel zelfstandig en geniet u van optimale privacy. Naar eigen keuze en behoefte kunt u gebruik maken van zorg, diverse services en diensten.

Zorg- en dienstenaanbod
Het doel van het wonen in Senioren Residentie IJsselzicht is om de bewoners zolang mogelijk zelfstandig te laten wonen en de zelfredzaamheid te bevorderen. Dat kan zijn van een kleine handreiking tot zeer uitgebreide dagelijkse zorg.
De bewoner van seniorenresidentie IJsselzicht kan 24 uur per dag terugvallen op gebruikmaking van het alarm. Voor wonen in IJsselzicht is geen indicatiestelling vereist.

Voor bewoners van IJsselzicht zijn bijvoorbeeld beschikbaar: een eigen parkeerplaats (en er is volop parkeerruimte voor bezoekers), 24-uurs alarmbewaking en EHBO service, 24-uurs receptie, beveiliging en hulpverlening, informatiebalie, bewonersactiviteiten en organisatie van evenementen, organisatie van bustochten, maandelijkse diners in de zaal, optredens van artiesten, lezingen, films, modeshows maar ook kerkdiensten, medewerkers welzijn en services voor bemiddeling van particuliere huishoudelijke hulp en bemiddeling voor zorgverlening als dat nodig is, huishoudelijke dienst voor schoonmaak van algemene ruimten, desgewenst maaltijdenservice (geleverd door derden) met drie gangen keuzemenu (ook dieet), huismeester voor kleine technische handelingen en afvoer van huisvuil, een kleine supermarkt voor dagelijkse boodschappen, boodschappendienst, verzorging van belegde broodjes, borrelgarnituur, salades, buffetten e.d., kapsalon, schoonheidsspecialiste, wasserette, bibliotheek, fysiotherapie, fitness (gymnastiek en yoga), hobbyruimte, logeerkamers en berging met fietsenstalling. Wat betreft openbaar vervoer zijn metro en trein in de directe omgeving aanwezig en is er een bushalte voor de deur.

 

Adresgegevens

Bezoekadres: Sint Helenabaai 1, 2904 AE Capelle a/d IJssel
Telefoon: 010 – 271 38 00
Fax: 010 – 450 03 08
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

NameSizeHits
IJssel-in-Zicht - herfst 20167.1 MiB661
IJssel-in-Zicht - lente 20162.1 MiB674
IJssel-in-Zicht - zomer 20162.8 MiB953

Afbeeldingen

loc_ijsselzicht1

 

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.