Marthalaan Hoogvliet

Informatie

 

Ja! Ik woon graag bij Humanitas in Hoogvliet

Een veilige, gastvrije omgeving. Waar u alle ruimte heeft om prettig te leven. Dat is de Marthalaan, een gezellig wooncomplex in de wijk Hoogvliet. Wilt u zelfstandig wonen met of zonder zorg? Dat kan in één van de appartementen. En kunt u door lichamelijke klachten of dementie niet langer in uw eigen huis blijven wonen? Ook dan vindt u bij de Marthalaan een comfortabel thuis. Voor iedereen is alle zorg en hulp binnen handbereik.

Een comfortabel appartement
De Marthalaan is een wooncomplex in de levendige wijk Hoogvliet. Met verschillende woonvormen bij elkaar. Zo kunt u hier uw eigen zelfstandige appartement huren of kopen. In de Marthalaan zelf, of in de nabij gelegen Othelloweg en Klaasje Zevensterstraat. Dat kan ook als u (nog) geen zorg nodig heeft. Een prettig idee: uw eigen thuis mét alle voorzieningen binnen handbereik. En u bent verzekerd van de juiste zorg dichtbij.

Uw eigen plek
De Marthalaan biedt ook comfortabele woonruimte als u meer zorg en hulp nodig heeft, door lichamelijke klachten of dementie. Prettig wonen in uw eigen appartement, met uw eigen spullen. Als u te maken heeft met dementie, dan kunt u terecht in het overzichtelijke en geborgen Hofje. Hier woont u in één van de twee woongroepen: uw eigen appartement, én gezelschap van acht medebewoners. Natuurlijk is uw familie altijd van harte welkom. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Zij doen alles om uw leven zo fijn mogelijk te maken. Het is tenslotte uw thuis.

Comfortabel en gezellig
Een kopje koffie of eten in het restaurant met familie of vrienden, samen activiteiten doen, zingen, bewegen. Bewoners uit de omgeving voelen zich ook thuis in de Marthalaan en komen graag langs. Dat maakt het leven in de Marthalaan comfortabel én gezellig. U hoeft zich geen moment te vervelen. En wilt u erop uit? Even een boodschap doen? Winkelcentrum Hoogvliet is vlakbij. Ook het openbaar vervoer is op loopafstand. Zo bent u in een mum van tijd waar u wilt zijn, én ontvangt u makkelijk bezoek.

Met alle zorg die u nodig heeft
Natuurlijk kunt u bij de Marthalaan rekenen op alle medische zorg die u nodig heeft. Of u het op dit moment nodig heeft, of alvast verzekerd wil zijn van de juiste zorg dichtbij. Er is een team van medische en paramedische deskundigen in huis. En in het Hofje is 24 uur per dag zorg aanwezig. Een veilig en vertrouwd gevoel.

De Marthalaan in het kort

Faciliteiten

 • Ontmoetingscentrum
 • Sportlessen
 • Roze café

Services en diensten

 • Dagelijkse maaltijdservice
 • Persoonlijk alarmsysteem in uw appartement
 • Hulp van de huismeester bij kleine klusjes
 • Tandarts en pedicure

Zorg in overleg met u
U en uw familie weten zelf het beste welke zorg u nodig heeft. Voor nu, of later. De klantadviseur van de Marthalaan denkt graag met u mee over wat voor u, in úw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Wat kunt u nog zelf, of samen met de mensen die bij u horen? En hoe kan Humanitas uw leven prettiger maken? Zo krijgt u precies de zorg en ondersteuning die bij u past.

Past de Marthalaan bij u?
U kunt zelfstandig wonen in de Marthalaan, in uw eigen huurappartement. Wilt u daarbij gebruikmaken van (thuis)zorg? Dan is hiervoor een indicatie van de gemeente nodig. Ook als u te maken heeft met lichamelijke beperkingen of dementie, kunt u wonen in de Marthalaan. Hiervoor is een zorgindicatie nodig op basis van de Wet Langdurige Zorg (WIZ), met zorgzwaartepakket 4 tot en met 8 en 10. U vraagt de indicatie aan bij het Centrum Indicatiestelling (CIZ).
Heeft u vragen over indicaties of kosten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Daarom: wonen bij de Marthalaan

 • Privacy van uw eigen appartement
 • Verzekerd van goede zorg, nu of straks
 • Uw huisdier mag mee
 • Gezellig met tal van activiteiten
 • Levendige omgeving

Kom gerust eens langs!
Wilt u zelf ervaren of u zich in de Marthalaan thuis voelt? Kom gerust eens langs, alleen of samen met uw familie. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Bel voor een afspraak met onze klantenservice, via 010 271 38 00 of mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Bezoekadres: Marthalaan 2, 3194 EH Hoogvliet
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Afbeeldingen

loc_marthalaan

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.