Mathenesserlaan

Informatie

Mathenesserlaan 312 is een woonvoorziening voor oudere dak- en thuislozen van 45 jaar en ouder. Het project wordt gerealiseerd door Stichting Humanitas en Bavo Europoort, onderdeel van de Parnassia Bavo groep. In de woonvoorziening is er opvang mogelijk voor 15 personen.

Zorg en dienstenaanbod
Conform de visie van Humanitas wordt de zelfstandigheid van de bewoners zoveel mogelijk gestimuleerd, o.m. door het deelnemen aan dagactiviteiten.
De zorg die het project biedt bevindt zich op het snijvlak van enerzijds medisch- psychiatrische en somatische behandeling en anderzijds de sociaal- maatschappelijke dienstverlening. In de zorgverlening besteedt het project aan beide aspecten op integrale wijze aandacht. Dit houdt in, dat men ernaar streeft een zo optimaal mogelijk zorgarrangement te bieden, dat toegesneden is op de individuele zorgbehoefte van de cliënt.

De bewoners hebben een eigen kamer met wastafel. Sanitaire voorzieningen zijn op elke verdieping aanwezig. Op de begane grond is een keuken, woonkamer en tuin. Dagelijks wordt, samen met de bewoners, gezorgd voor de maaltijden. Er kan gegeten worden in de huiskamer, maar de bewoners die meer privacy wensen kunnen de maaltijd ook op hun kamer gebruiken. De Mathenesserlaan ligt midden in de centrumring van Rotterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn voorzieningen waarvan de bewoners gebruik van kunnen maken.

Adresgegevens

Bezoekadres: Mathenesserlaan 312, 3045 PM Rotterdam
Telefoon: 010 – 477 50 55
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Er zijn nog geen bestanden toegevoegd aan deze locatiepagina.

Afbeeldingen

loc_mathenesserlaan312

 

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.