Witte de With

Levensloopbestendig wonen aan de Maas
Pal aan de Maas op de Müllerpier in Rotterdam (St. Jobskade) is een nieuw woongebied ontstaan, vlakbij het Park, de Euromast en het Scheepvaartkwartier. De Müllerpier maakt deel uit van het Lloydkwartier, een nieuw woon-, werk- en recreatiegebied met circa 2500 woningen. De namen van de gebouwen herinneren aan het maritieme verleden.

Ontmoetingscentrum ‘Aan de kade’
Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar heeft u daar wel ondersteuning bij nodig? Heeft u moeite uw dag op een zinvolle manier door te brengen? Bent u mantelzorger en valt de zorg u soms zwaar? Op al deze momenten kan Ontmoetingscentrum ‘Aan de Kade’ uitkomst bieden. Het ontmoetingscentrum is iedere werkdag tussen 10.00-16.00 uur geopend voor bezoekers en mantelzorgers.

Bezoekadres: Sint Jobskade 10, 3024 EN Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Er zijn nog geen bestanden toegevoegd aan deze locatiepagina.

Afbeeldingen

loc_aertvannes

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Deze locatie heeft nog geen links.