Witte de With

Informatie

 

Levensloopbestendig wonen aan de Maas
Pal aan de Maas op de Müllerpier in Rotterdam (St. Jobskade) is een nieuw woongebied ontstaan, vlakbij het Park, de Euromast en het Scheepvaartkwartier. De Müllerpier maakt deel uit van het Lloydkwartier, een nieuw woon-, werk- en recreatiegebied met circa 2500 woningen. In fases krijgt de bebouwing gestalte. De namen van de gebouwen herinneren aan het maritieme verleden.

Levensloopbestendig wonen
Woningstichting PWS Rotterdam heeft in samenwerking met Stichting Humanitas op de Müllerpier, in het zich sterk ontwikkelende Lloydkwartier, twee woongebouwen gerealiseerd: Aert van Nes en Witte de With. Sinds november 2003 zijn deze appartementencomplexen bewoond. Alle appartementen zijn gebouwd volgens hetconcept ‘levensloopbestendig wonen’ van Stichting Humanitas.

Witte de With
Het woongebouw Witte de With is een 20 etages hoog woongebouw met daarin 86 torenappartementen. De appartementen in beide gebouwen munten uit door een hoogwaardige afwerking en kwaliteit. Verhuurder Havensteder biedt keuzemogelijkheden t.a.v. kwalitatieve alternatieven, bijvoorbeeld in keukens en badkamers. De appartementen zijn voorzien van een videofoon en in de Aert van Nes ook een berging in de woning. Onder de woongebouwen bevindt zich een parkeergarage.

Zorg- en dienstenaabnod
Diverse diensten worden geleverd aan de bewoners van beide woongebouwen op de Müllerpier vanuit ontmoetingscentrum ‘Aan de kade’;

Ontmoetingscentrum ‘Aan de kade’
Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar heeft u daar wel ondersteuning bij nodig? Heeft u moeite uw dag op een zinvolle manier door te brengen? Bent u mantelzorger en valt de zorg u soms zwaar? Op al deze momenten kan Ontmoetingscentrum ‘Aan de Kade’ uitkomst bieden. Het ontmoetingscentrum is iedere werkdag tussen 10.00-16.00 uur geopend voor bezoekers en mantelzorgers.

 

Adresgegevens

Bezoekadres: Sint Jobskade 10, 3024 EN Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Er zijn nog geen bestanden toegevoegd aan deze locatiepagina.

Afbeeldingen

loc_aertvannes

 

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.