Menu +
hm_bollen

Maatje worden?

Binnen de afdeling stichting Humanitas Bureau HIV- hulpverlening zetten maatschappelijk werkers, buddy’s en maatjes zich in voor iedereen die te maken heeft met Hiv of Aids.
Vrijwilligers van het Maatjesproject worden éénmalig ingezet voor mensen met een urgente, korte en praktische vraag. Maatjes gaan bijvoorbeeld mee naar een afspraak in het ziekenhuis of naar een advocaat, de sociale dienst, begeleiden iemand naar een medische keuring of naar een bijeenkomst.

Voor het Maatjesproject van Bureau Hiv-hulpverlening zijn wij op zoek naar:

Maatjes m/v (vrijwilligers)

Wij zijn op zoek naar mensen die

Wij bieden

Contact
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Myrdian Meijer, projectleider van het Maatjesproject. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken. Direct aanmelden mag ook; schrijf, bel of mail naar:

Stichting Humanitas
t.a.v. Maatjesproject Bureau Hiv-hulpverlening
Pieter de Hoochweg 110
3024 BH Rotterdam
Telefoon: 06-332 195 37 of 010-236 52 46 (vraag hierbij naar het maatjesproject van bureau hiv hulpverlening)
E-mail: maatjesproject@stichtinghumanitas.nl