Mag het Licht Aan Festival 26 Juni 2016

Filosofie, wetenschap, theater en muziek

Word je blij van moeilijke vragen? Ken jij alle filosofische klassiekers? Of heb je lak aan oude dogma’s en bouw je liever aan de toekomst? Wie je ook bent, op 26 juni doe jíj het licht aan in de Tolhuistuin in Amsterdam!

Festival voor changemakers
Op het Mag Het Licht Aan Festival op 26 juni 2016 vind je geestverruimende filosofie, vernieuwende kunst, spraakmakend theater, wonderlijke wetenschap en nog veel meer. Het programma, tjokvol inspiratie, is gevuld met bevlogen idealisten en dwarse denkers die durven doen.

Zomers en inhoudelijk
Woon de LIVE-televisieopnames van Het Filosofisch Kwintet bij. Laat je inspireren door spraakmakende interviews met onder anderen levenskunstfilosoof Joep Dohmen. Luister naar het verlichtende pleidooi van Boris van der Ham. Ervaar de kracht van vergankelijkheid in de Once in a Lifetime Show. Maak een culinaire ontdekkingsreis. Zing mee met Karsu en dans met Jack And The Weatherman. Of doe mee aan een van de vele creatieve workshops.

Nelson Award en Journalist voor de Vrede 2016
Als klap op de vuurpijl worden tijdens het festival ook twee prijzen uitgereikt. De prijs voor de Journalist voor de Vrede 2016 en de Nelson Award, aan een changemaker die zich inzet voor positieve verandering in de maatschappij.

In de Tolhuistuin
Het Mag Het Licht Aan Festival vindt plaats in De Tolhuistuin, Amsterdam. De Tolhuistuin is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal neem je de pont naar de overkant en vanaf de kade is het dan 2 minuten lopen.

Tickets
Tickets voor het festival zijn voor 25,00 euro te koop op de website www.maghetlichtaanfestival.nl. Tot 20 april geldt nog de Early Bird Ticketprijs van 19,50 euro per persoon.
Het festival is een initiatief van omroep HUMAN, het Humanistisch Verbond, Hivos, Humanitas, de Universiteit voor Humanistiek en de Humanistische Alliantie. Daarnaast dragen vele partners bij aan het festival. Zoals De Bildung Academie, MasterPeace, De Liefdesdokter en POP-UP Wetenschapper.