Waardigheid & trots besteedt aandacht aan eigen erkende kwaliteitskeurmerk Humanitas

Dinsdag 9 januari j.l. was de officiële uitreiking van het certificaat door het Keurmerkinstituut. Humanitas heeft nu haar eigen erkende kwaliteitskeurmerk.

Bestuurder van Humanitas Gijsbert van Herk: “Ik hoop dat hiermee de trend is gezet dat we ons niet allemaal achter externe keurmerken verschuilen, die uiteindelijk niet veel blijken te zeggen. Het moet iets zijn wat in genen van de organisatie zit. Gaaf dat dit lukt”.

Daarmee hebben we afscheid kunnen nemen van het kwaliteitskeurmerk PreZo (voor de Wlz en de ZvW).

Het programma Waardigheid & trots, in het kader waarvan de ontwikkeling van het KMS heeft plaatsgevonden, heeft een uitgebreid artikel over het KMS van Humanitas en de weg naar de certificering gepubliceerd.

https://www.waardigheidentrots.nl/praktijk/humanitas-heeft-zichzelf-opnieuw-uitgevonden/