De Leeuwenhoek on tour

Eerder dit jaar, in april en mei, is door omroep Human de vierdelige serie ‘In De Leeuwenhoek’ uitgezonden, over wat gaat goed en wat kan beter in de (ouderen)zorg.

‘In de Leeuwenhoek on tour’, hebben de betrokken en makers dit een vervolg gegeven in de vorm van debat avonden door het gehele land. Maandag 15 oktober is deze avond in Arminius te Rotterdam, o.a. worden hier exclusieve beelden vertoond die in de serie niet te zien waren. Daarnaast gaan de programmamakers Adelheid Roosen en Hugo Borst in gesprek met mantelzorgers, professionals die werkzaam zijn in de zorg (ook van Humanitas) en andere betrokkenen en geïnteresseerden. Centraal daarbij staat de vraag: hoe ga je om met dementie en hoe organiseren we de zorg in de toekomst? Ook bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk van Humanitas neemt deel aan het gesprek.

Helaas zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar; de zaal is compleet uitverkocht.