Humanitas en Albeda ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Vorige week tekenden Anky Romeijnders, lid van het college van bestuur van Albeda en Gijsbert van Herk, bestuursvoorzitter van Humanitas Rotterdam de samenwerkingsovereenkomst van de praktijk gestuurde leerroute VIG-MZ.

Albeda en Humanitas hebben elkaar gevonden in de wens een leertraject te ontwikkelen waarmee zorgprofessionals in staat zijn om in te spelen op de uitdagingen waar Humanitas in het bijzonder en in het algemeen de zorg, voor staan.

Sinds eind augustus volgen 18 studenten deze combinatie-opleiding op de locatie de Steenplaat (in de wijk Feijenoord). De studenten beginnen nu aan hun stage, nadat ze eerst tien weken voornamelijk theorielessen hebben gevolgd. De studenten worden met deze vorm van onderwijs optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt.