Pleidooi voor een zorglabel

Het magazine ‘Grensverleggers. Wonen, werken, leven met zorg en energie’ is nu ook digitaal beschikbaar. Uitgelicht het interview met Humanitas bestuurder Gijsbert van Herk, waarin hij o.a. pleit voor het zorggeschikt maken van woningen bij de aanpassing en nieuwbouw ervan. Niet alleen een energielabel hanteren maar ook een zorglabel.

Lezen wat hij daar precies mee bedoelt? Klik hier voor het gehele interview.

De link naar het complete magazine vind je hieronder:

Magazine ‘Grensverleggers. Wonen, werken, leven met zorg en energie’ nu digitaal gepubliceerd

Zojuist heeft Architectuur Lokaal het magazine ‘Grensverleggers. Wonen, werken, leven met zorg en energie’ digitaal gepubliceerd. De manifestatie Grensverleggers. Wonen, werken, leven met zorg en energie vond plaats op 29 november 2018 in Villa Jongerius, Utrecht.