Duizenden komen naar verzamelgebouw het Klooster voor belastingadvies

Afgelopen drie weken was de belastingdienst wederom te gast in verzamelgebouw ‘t Klooster met zeventig studenten fiscaal recht om duizenden Rotterdammers te helpen met hun belastingaangifte.

Verzamelgebouw ‘t Klooster wordt op dit moment door stichting Humanitas stevig verbouwd tot huis van de wijk plus. De plek waar mensen uit de Afrikaanderwijk en daarbuiten samenkomen voor sport, cultuur en wel-zijn.

Ondanks deze verbouwing kregen meer dan 7000 Rotterdammers gedegen belastingadvies, met soms een zeer prettig resultaat, zoals u in de video in onderstaand bericht kunt zien.

Duizenden komen naar Rotterdam voor belastingadvies

Deel dit artikel: De belastingdienst hielp de bezoekers samen met een groep studenten om hun aangifte te doen. “Met de opkomst die er vandaag is, zie ik wel dat veel mensen moeite hebben met hun belastingaangifte. En daar help ik de mensen mee”, vertelt student Chahin Boulkhrif.