Gratis zwemdiploma A voor het gebied Feijenoord: het startpunt voor een betere wijk

De slogan ‘Gratis A-diploma’ klinkt iedere ouder natuurlijk als muziek in de oren. “Maar gratis is niet vrijblijvend. Er wordt met iedere ouder een deal gesloten”, zegt Humanitas. “Ouders krijgen een zwemdiploma van ons, maar moeten daarvoor wel wat terugdoen voor de wijk”.
Lees hier het interview in NL Zwemveilig met manager Anton van den Beukel van Humanitas Rotterdam en Hakki Yilmaz, coördinator van zwembad Afrikaanderplein.
Hier ook de link naar het persbericht dat NL Zwemveilig heeft uitgebracht.

NL Zwemveilig

De slogan ‘Gratis A-diploma’ klinkt iedere ouder natuurlijk als muziek in de oren. “Maar gratis is niet vrijblijvend. Er wordt met iedere ouder een deal gesloten”, zegt Humanitas. “Ouders krijgen een zwemdiploma van ons, maar moeten daarvoor wel wat terugdoen voor de wijk”.