Druk bezochte eerste werkconferentie Who Cares – Community

De eerste werkconferentie van de prijsvraag Who Cares in het kader van de Community of Practice was druk bezocht en succesvol. ‘We gaan door tot realisatie, dat is en blijft het streven’, aldus Floris Alkemade, rijksbouwmeester en een van de initiatiefnemers van de prijsvraag Who Cares. Op 9 mei werd in Amsterdam de eerste werkconferentie van de Who Cares Community geopend met een duidelijke boodschap. ‘Verandering ontmoet weerstand, maar de opdracht is: niet terug te deinzen.’ En minstens zo belangrijk, voegde hij toe: ‘aarzel nooit hulp en steun te vragen’. Lees meer over de conferentie.

Zoals bekend is Humanitas en haar bestuursvoorzitter, een van de mede initiatiefnemersvan Who Cares, nauw betrokken bij de Community. Rotterdam, en meer speciaal de wijk Carnisse waar Humanitas een verpleeghuis heeft, is een van de betrokken gebieden (naast Almere, Groningen en Sittard-Geleen).

Geïnteresseerd? Bekijk de video ‘Carnisse, wijk en zorg in transformatie’: