Samenwerking met Brocacef: Beide partijen erg tevreden

In februari 2019 is Humanitas voor de medicatielevering van de intramurale locaties een samenwerking gestart met Brocacef Ziekenhuis Farmacie (BZF). Gisteren stond een delegatie van BZF, samen met een delegatie van Humanitas, stil bij een half jaar samenwerking.

Beide partijen zijn erg tevreden en dit werd gevierd met een heerlijke taart die in harmonie werd aangesneden door Gijsbert van Herk en Duncan van Orsouw (algemeen directeur BZF), onder toeziend oog van de overige aanwezigen. Namens Humanitas waren dit Nicolien de Hoog (verpleegkundige) en Dennis Lorwa (stafadviseur) die beiden de medicatiecommissie vertegenwoordigden.

Zowel wel Humanitas als BZF kijken uit naar het vervolg en blijven werken aan een duurzaam medicatieproces.