Werkbezoek in het kader van WHO CARES

WHO CARES Community of Practice en de gemeente Rotterdam organiseren vandaag, 18 september 2019, gezamenlijk een werkbezoek in het kader van WHO CARES. De bijeenkomst heeft als doel om kennis en ervaringen uit te wisselen over nieuwe vormen van wonen, zorg en welzijn in Rotterdam. In de bijeenkomst is zowel ruimte voor de visies die zijn ontwikkeld in het kader van prijsvraag WHO CARES als voor recente projecten van de gemeente Rotterdam.

Zo wordt in Carnisse gewerkt aan de stedenbouwkundige ontwikkelvisie voor de wijk door West8, die in haar visie van een andere vorm van het huidige verpleeghuis Hanny Dekhuizen van Humanitas uitgaat, zoals van verschillende locaties in de wijk. Gijsbert van Herk van Humanitas geeft een toelichting op de stand van zaken.

Lees hier verder