De Dutch Design Week Eindhoven is in volle gang

De Dutch Design Week Eindhoven is in volle gang. Van 19 t/m 27 oktober is in Eindhoven het werk van een groot aantal ontwerpers te zien die zich met alle terreinen van de samenleving bezighouden. Ook op het gebied van zorg. Vrijdagmiddag 25 oktober neemt Gijsbert van Herk, bestuurder van Humanitas, deel aan de debattafel binnen het thema ‘lang en gelukkig leven’ over de opdracht waar wij in Nederland voor staan om het gezondheidsstelsel menselijk en toekomstbestendig te maken.

Hoe kunnen we dat waarmaken? Hoe richten we het zo in dat we dingen echt anders kunnen gaan doen? Nieuwe vormen van samenwerking vinden lijkt daarbij cruciaal. Volg ons en de ontwikkelingen hierover ook via Humanitas LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/1590978

Meer lezen?