Minister loopt mee met Humanitas

Op nieuwjaardag werd bij Humanitas Zorg Thuis wel een heel bijzondere route in de wijk gelopen, want niemand minder dan onze minister van VWS, Hugo de Jonge liep mee in de zorg!

“De zorg gaat altijd door. Ook op nieuwjaarsdag. Met verpleegkundige Rob mocht ik mee met zijn ronde door de wijk. Diepe buiging voor Rob en al die mensen in de zorg die ook op zo’n dag als vandaag weer klaar staan voor een ander. Iedereen een heel mooi nieuw jaar gewenst!”, aldus de minister.

Het bezoek heeft langer geduurd dan gepland. Dit kwam o.a. omdat de minister veel tijd heeft genomen om onze cliënten te spreken. Hij gaf aan hoe belangrijk het is om achter de voordeur bij cliënten te komen.

Minister De Jonge heeft het werkbezoek als zeer indrukwekkend ervaren. Hij bedankte Humanitas dat hij dit werkbezoek bij ons heeft mogen afleggen.