Aftermovie van de actie Geef Feyenoord

Tijdens Feyenoord – sc Heerenveen op 18 januari gaven ruim 1.000 seizoenkaarthouders hun plek eenmalig aan iemand die zelf niet de mogelijkheden of middelen heeft om Feyenoord te bezoeken. Samen met Humanitas, Leger des Heils en de Voedselbank beleefden al die Rotterdammers een onvergetelijke avond in De Kuip.

Bekijk hier de aftermovie van de actie Geef Feyenoord.

Seizoenkaarthouders geven gehoor aan oproep ‘Geef Feyenoord’

De Club Ruim 1000 seizoenkaarthouders gaven gehoor aan de oproep ‘Geef Feyenoord’ en stelden eenmalig hun plek in het stadion beschikbaar. Zo bezorgden zij afgelopen zaterdagavond veel mensen een onvergetelijke en sfeervolle voetbalavond in De Kuip. Het initiatief ‘Geef Feyenoord’ ontstond half december 2019 nadat supporter Sander aangaf iets terug te willen doen voor andere mensen.