Opening BuurTerras

De nieuwe naam van Brasserie Het Terras aan de Maas is bekend! Afgelopen vrijdag vond de heropening plaats en werd door wethouder Léon Soeterboek (Nissewaard) voor een publiek van ruim 150 mensen de officiële naam bekend gemaakt. Het is het BuurTerras geworden.

De nieuwe naam is na een prijsvraag door een onafhankelijke jury gekozen uit ruim 200 inzendingen. De bedenker van de naam, dus de winnaar van de prijsvraag, die samen met zijn echtgenote ‘BuurTerras’ verzon, is Henk de Jonge. De jury vond dat de nieuwe naam in zich had wat de plek is, een ontmoetingsplek voor alle buren van en in het Terras aan de Maas.

Kom gerust een keer langs of kom gezellig een kop koffie of thee halen! Doe mee met één van de ruim 30 vaste activiteiten, of denk mee na over een uitgebreid activiteitenprogramma.

Een team van ruim 35 enthousiaste vrijwilligers staat voor u klaar!