Tablets voor verpleeghuis: ‘Nu moeten we de tissues maar aan gaan slepen’

Ouderen hebben het ontzettend moeilijk in deze tijd. Zo ook de bewoners van Humanitas in De Wetering in Rotterdam-Beverwaard, die door de coronacrisis hun familie al wekenlang niet meer hebben gezien. Denise Pols werkt als vrijwilligster in het verpleeghuis en schreef een brief naar Rijnmond Helpt.

Lees het hele verhaal en bekijk de video op RTV Rijnmond.

Tablets voor verpleeghuis: ‘Nu moeten we de tissues maar aan gaan slepen’

Ouderen hebben het ontzettend moeilijk in deze tijd. Zo ook de bewoners van verpleeghuis De Wetering in Rotterdam-IJsselmonde, die door de coronacrisis hun familie al wekenlang niet meer hebben gezien. Denise Pols werkt als vrijwilligster in het verpleeghuis en schreef een brief naar Rijnmond Helpt.