Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een coronadode

“Er was ooit een tijd dat mensen doodgingen aan ouderdom. ‘Died of old age’. Als iemand een bepaalde leeftijdsgrens was gepasseerd werd de dood, als einde van het leven, verwacht en in veel gevallen zelfs verwelkomt. Het menselijk lichaam heeft, zoals elk organisme, een uiterste houdbaarheidsdatum.”.
Zo begint het artikel ‘een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een coronadode’ dat we graag onder je aandacht brengen. Je kunt het artikel hier lezen.

Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een coronadode?

Er was ooit een tijd dat mensen doodgingen aan ouderdom. ‘Died of old age’. Als iemand een bepaalde leeftijdsgrens was gepasseerd werd de dood, als einde van het leven, verwacht en in veel gevallen zelfs verwelkomt. Het menselijk lichaam heeft, zoals elk organisme, een uiterste houdbaarheidsdatum.