Skipr vraag-antwoord sessie op 6 mei over heropening verpleeghuizen

Skipr organiseert een vraag-antwoordsessie over heropening van verpleeghuizen.

Voor het heropenen van de verpleeghuizen is een goed doordacht plan nodig dat zowel vanuit de bestuurder als op de werkvloer ondersteund en uitgevoerd wordt. Gijsbert van Herk, bestuurder van zorgorganisatie Humanitas, heeft in samenwerking met Johan van Houwelingen en Jelle Tigelaar, respectievelijk bestuurder en management consultant facilitair van AAG, zo’n plan gemaakt: ze zijn de afgelopen weken actief aan de slag gegaan om de overheidsmaatregelen te vertalen naar de werkvloer.

Skipr organiseert vraag-antwoordsessie over heropening verpleeghuizen – Skipr

Voor het heropenen van de verpleeghuizen is een goed doordacht plan nodig dat zowel vanuit de bestuurder als op de werkvloer ondersteund en uitgevoerd wordt. Gijsbert van Herk, bestuurder van zorgorganisatie Humanitas, en Johan van Houwelingen, bestuurder van AAG, hebben zo’n plan gemaakt: ze zijn de afgelopen weken actief aan de slag gegaan om de overheidsmaatregelen te vertalen naar de werkvloer.