800 Blikken soep uitgedeeld

Wat een mooi initiatief, op 5 mei met zo’n 80 vrijwilligers, 800 blikken vrijheidsmaaltijdsoep bezorgen. Het was een bijzondere dag!

Een dag waarvan we dachten dit jaar over te moeten slaan, maar dankzij geweldige partners, lieve vrijwilligers en de Gemeente Rotterdam was dit toch nog allemaal mogelijk. Samen, maar dan thuis. En wat een dankbaarheid terug van de ouderen en andere Rotterdammers.

Met dank voor alle hulp van o.a.:

Kongsi, scouting de Kralingse troepen, Bike &Bite, Rotterdamse studenten van Netwerk Nieuw Rotterdam, vrijwilligers via Nl. Cares, Rotterdamse studenten van Stichting BeSt, vrijwilligers Humanitas team ikwilhelpen, vrijwilligers en collega’s Humanitas (klussendienst, begeleiding Psychiatrisch Thuis begeleidingsteam, ESSM en dagbesteding ). Zonder jullie hulp was dit allemaal niet mogelijk geweest!

Wil je Humanitas ook helpen in deze bijzondere tijd? Stuur dan een e-mail naar: ikwilhelpen@stichtinghumanitas.nl