‘Leven Lang Leven’ een online Out of Office

Stichting Humanitas wil je aandacht vragen voor ‘Leven Lang Leven’. Leven Lang Leven is een beweging die gestart is om innovatieve ideeën en nieuwe toekomstscenario’s te ontwikkelen en delen voor als we oud zijn en zorg nodig hebben. Juist in deze onzekere tijden is het extra belangrijk dat we vooruit blijven kijken. Oud worden is net als andere levensfases. Een periode waarin we tegenslagen, eenzaamheid en verdriet kennen, maar ook plezier, veerkracht en verbinding. Misschien kunnen we door anders naar onze oudedag te kijken, de dingen ook anders organiseren. Daarover nadenken, praten en daarmee experimenteren is met name nu van belang. Daarom organiseert ‘Leven Lang Leven’ een online Out of Office ‘Vernieuwing in de zorg in tijden van crisis’. Praat mee over fijn oud worden op 25 mei om 16:00 uur en geef je hier op!