Humanitas opent nog twee verpleeghuizen voor bezoek (RTV Rijnmond)

Bewoners van verpleeghuizen De Wetering in Rotterdam-Beverwaard en De Hofjes in Hoogvliet mogen sinds deze week weer bezoek ontvangen. Humanitas breidt de proef die eerder is gedaan in verpleeghuis De Zilverlinde in Hillegersberg uit naar deze locaties.

Bestuursvoorzitter van Humanitas, Gijsbert van Herk, geeft op de radio een interview aan RTV Rijnmond.

Humanitas opent nog twee verpleeghuizen voor bezoek

Deel dit artikel: Bewoners van verpleeghuizen De Wetering in Rotterdam-Beverwaard en De Hofjes in Hoogvliet mogen sinds deze week weer bezoek ontvangen. Zorginstelling Humanitas breidt de proef die eerder is gedaan in verpleeghuis De Zilverlinde in Hillegersberg uit naar deze locaties. De Zilverlinde werd eerder al gekozen als één van de 25 proeflocaties voor het heropenen van de verpleeghuizen.