In deze tijd helpen we elkaar meer, dat is winst

De website WhoCares publiceerde onlangs een blog met de weerslag van een vraaggesprek dat ze hadden met Humanitas bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk. Het ging met name over de eerste emotionele en hectische maanden van de corona crisis. Een crisis die ook waardevolle inzichten oplevert voor de toekomstige zorg: “In deze tijd helpen we elkaar meer, dat is winst”

Klik hier voor de blog van Gijsbert van Herk op de website van WhoCares:
lees hem hier.

Ook oud minister Jet Bussemaker, sinds juni 2019 de voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving en daardoor lid van de stuurgroep van WhoCares, en rijksbouwmeester Floris Alkemade publiceerden een blog met de titel “In het Oog van de Storm: Terug naar buiten, terug naar elkaar”. Lees hem hier.