Dagbesteding en vervoer Trevvel ook voor Humanitas weer gestart

Op 15 juni startten in Rotterdam en omgeving de dagbestedingen weer op. Het bezoek en vervoer worden gefaseerd uitgebreid. Hierdoor worden mantelzorgers na de afgelopen maanden weer iets ontlast en kunnen bezoekers genieten van de sociale contacten. Stichting Humanitas en vervoerder Trevvel zijn blij dat de dagbestedingen weer zijn gestart. Trevvel deelde vanwege dit heuglijke feit taarten uit aan de locaties van de dagbestedingen. Een geste die door de zorgorganisaties en hun klanten zeer op prijs werd gesteld.

Daarnaast was directeur van Trevvel, Arno van Haasterecht, op donderdag 18 juni zelf chauffeur voor Stichting Humanitas. Hij reed Humanitas bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk en de heer Tetteroo, vakkundig naar de Humanitas-locatie Gerard Goosen in Ommoord.

Vervolgens was Trevvel zelf aan de beurt om een echte Rotterdamse Dudok appeltaart in ontvangst te nemen. Gijsbert van Herk bood namens Stichting Humanitas Trevvel een taart aan onder het motto: “Dank voor de taart, maar jullie verdienen er zelf ook één!” De locatie Gerard Goosen is één van de elf dagbestedingslocaties die Humanitas in de regio Rijnmond heeft. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op.