Digitaal werken in de zorg

Humanitas helpt mensen om hun leven op hun eigen manier te blijven leven. Ze doet dat met verschillende producten en diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn. De hulp wordt aangeboden in verpleeghuizen, in de vorm van zorg thuis en als hulpverlening aan bijvoorbeeld slachtoffers van mensenhandel. ICT speelt een belangrijk rol binnen de organisatie, vertelt bestuurder Ellis Kastelein van stichting Humanitas.

Lees hier het artikel:

Digitaal werken in de zorg Customer Case Humanitas

Zorg- en welzijnsorganisatie Humanitas helpt mensen om hun leven op hun eigen manier te blijven leven. Ze doet dat met verschillende producten en diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn. De hulp wordt aangeboden in verpleeghuizen, in de vorm van zorg thuis en als hulpverlening aan bijvoorbeeld slachtoffers van mensenhandel.