Zorg in coronatijd: Acht verpleeghuisbestuurders blikken terug op de eerste hectisch maanden

Onze bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk is een van de acht bestuurders van organisaties op het gebied van verpleeghuiszorg (inclusief woonzorgcentra) die hebben meegewerkt aan een door ActiZ geïnitieerde inventarisatie van de ervaringen van zorgaanbieders in de coronacrisis.

Lees in het volgende stuk over hoe deze bestuurders terugblikken op de eerste hectische maanden en over wat bij een eventuele nieuwe uitbraak beter kan.

Zorg in coronatijd: Acht verpleeghuisbestuurders blikken terug op de eerste hectisch maanden

Covid-19 vraagt veel van iedereen die werkt in de zorg. Niet alleen in de ziekenhuizen, maar ook in de ouderenzorg en in de zorg thuis. In de artikelenserie Zorg in coronatijd laten we zien wat covid-19 voor medewerkers en organisaties betekent. Van duivelse dilemma’s tot kansen, van hoge werkdruk tot mooie samenwerkingen.