Hoe zorgen we sámen voor een inclusieve en zorgzame samenleving?


In de zorg is de afgelopen maanden keihard gewerkt om het juiste te bieden aan de meest kwetsbaren in onze samenleving. Tegelijkertijd is ook gebleken dat de sector dat niet alleen kan. Om de zorg echt inclusief te maken, passend bij de behoeften van alle Nederlanders, is een gezamenlijke inspanning nodig. Hoe kunnen wij sámen zorgen voor een inclusieve en zorgzame samenleving?

Embassy of Health-journaal – World Design Embassies

De toekomst van de zorg is inclusief. Hoe kunnen wij sámen zorgen voor een inclusieve en zorgzame samenleving? Datum & tijd 20 Oct 2020 – 16:00 – 16:30 Embassy of Health-journaal In de zorg is de afgelopen maanden keihard gewerkt om het juiste te bieden aan de meest kwetsbaren uit onze samenleving.