Uitnodiging presentatie en aanbieding lessen WHO CARES Community of Practice

Tijdens de Dutch Design Week is er op dinsdag 20 oktober een digitale presentatie en aanbieding van de lessen van WHO CARES Community of Practice aan Hans Adriani, voorzitter van de Taskforce Wonen en Zorg.

Inmiddels is het vier jaar geleden dat de ontwerpprijsvraag WHO CARES uitschreven werd voor vernieuwende initiatieven op het gebied van wonen en zorg. Stichting Humanitas is ook een van de initiatiefnemers. Uit de ruim 150 inzendingen zijn er vijf tot winnaar verkozen en vijftien overgegaan tot realisatie. Er zijn hechte banden gesmeed tussen onder meer zorgprofessionals, bewoners, ontwerpers en gemeenteambtenaren. Met de Community of Practice zijn deze teams de afgelopen jaren begeleid, waarin losgekomen energie en prille netwerken verder zijn uitgebouwd.

Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 20 oktober wordt gezamenlijk teruggekeken op de ervaringen en worden de lessen aangeboden aan Hans Adriani, voorzitter van de Taskforce Wonen en Zorg. Na zijn reflectie is er ruimte voor enkele vragen.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u deelnemen aan deze digitale bijeenkomst? Meld u dan aan via info@whocarescommunity.nl.
Een link om in te loggen ontvangt u na uw aanmelding.

Meer informatie over WHO CARES Community of Practice vindt u op www.whocarescommunity.nl.