Vlog Gijsbert van Herk #14

In de reeks ‘Achter de schermen’, volgen we onze bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk bij zijn ronde langs verschillende locaties van Stichting Humanitas. Op deze manier zien we waar onze collega’s elders werkzaam zijn en wat de laatste ontwikkelingen zijn. Vandaag maken we met Gijsbert een vlog in het Herinneringsmuseum van de Jan Meertensflat in IJsselmonde.

Gijsbert vertelt over de Jan Meertensflat en het Herinneringsmuseum waar in de vlog mooie beelden van zijn te zien. Ook vertelt hij over het manifest voor persoonsgerichte zorg en het belang om deze te tekenen. En kijkt hij vooruit naar de Dutch Design Week waarover de inclusiviteit van zorg wordt gesproken.

Teken hier het zorgmanifest waar in het vlog over gesproken wordt: https://www.humanistischverbond.nl/zorgmanifest/